Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam pierwszą styczniową mamusię 🙂
cały czas zaglądam czy są już nasze następczynie 🙂 ja rok temu 9 maja dowiedziałam się że jestem w ciąży 🙂 urodziłam 22 stycznia tego roku 🙂
życzę bezproblemowej ciąży i dużo zdrówka dla ciebie i fasolki 🙂
oklask na dobry początek 🙂

ja dowiedziałam się 1mają, jeszcze nie potwierdziłam u ginekologa, bo nie mogę się do niego dodzwonić.
Bardzo się cieszę, bo staraliśmy się 6 miesięcy. I wreszcie się udało 🙂)

• Mamusia
Nikusia102 napisał(a):
ja dowiedziałam się 1mają, jeszcze nie potwierdziłam u ginekologa, bo nie mogę się do niego dodzwonić.
Bardzo się cieszę, bo staraliśmy się 6 miesięcy. I wreszcie się udało 🙂)

no to gratuluję jeszcze bardziej 🙂

sloneczko123 napisał(a):
ja dowiedziałam sie 25 kwietnia, czekam teraz na wizyte 🙂) termin ok 2.01.2012

pozdrawiam 🙂)

ja robiłam test 24 kwietnia i wyszedł negatywny. Teraz mam problem z dodzwonieniem się do ginekologa a jak mi ustali termin to pewnie za miesiąc. A termin z moich obliczeń to 03.01. 🙂)
cieszę się, że znalazłam to forum 😉

• Mamusia
Tynka napisał(a):
Ojej! dopiero zakończyły porody kwietnióweczki a tu już stycznióweczki!!! ale szybko! gratuluję i życzę bezproblemowego przejścia ciąży 🙂

hehe szybko działałyśmy 😁 ale mam nadzieje, że załapie się jeszcze na stary rok 😉

pozdrawiam

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
Tynka napisał(a):
Ojej! dopiero zakończyły porody kwietnióweczki a tu już stycznióweczki!!! ale szybko! gratuluję i życzę bezproblemowego przejścia ciąży 🙂

hehe szybko działałyśmy 😁 ale mam nadzieje, że załapie się jeszcze na stary rok 😉

pozdrawiam

więc oklask na dobry początek 🙂

dziękuję za życzenia, 😉
na razie na przemian bardzo się cieszę, potem nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży. Też tak przypuszczam, że mogę urodzić w grudniu. Na razie czuję się dobrze, tylko piersi większe i apetyt na brokuły i żurek (przed ciążą tego nie jadłam) a mój mąż jak mnie widzi z brokułami to 😁

• Mamusia
Gratuluję 😉
Wśród Styczniówek 2011 to raczej można było się naczytać że żadna w grudniu urodzić nie chce 😜
Ja dowiedziałam się o ciąży dzień przed maturą pisemną z polskiego 🤪 ojjj szybko zleciało 😉 Moja Królewna 12 skończy 4 miesiące 😉 też nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży... i nadal jak czasem popatrzę na Moją Niuńkę to mi się wierzyć nie chce że mam Takie Cudo 😉

kolo177 napisał(a):
Gratuluję 😉
Wśród Styczniówek 2011 to raczej można było się naczytać że żadna w grudniu urodzić nie chce; też nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży...

biorę pod uwagę, że mogę urodzić w grudniu, bo miałam nieregularny okres, więc lekarz może ustalić inny termin 😉
wiesz jak przez kilka miesięcy okres się spóźniał a test wychodził negatywnie to już miałam dość, a potem wyszedł pozytywnie i jestem najszczęśliwsza na świecie. Tylko, żeby zdrowe było 🙂)

• Mamusia
Nikusia102 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Gratuluję 😉
Wśród Styczniówek 2011 to raczej można było się naczytać że żadna w grudniu urodzić nie chce; też nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży...

biorę pod uwagę, że mogę urodzić w grudniu, bo miałam nieregularny okres, więc lekarz może ustalić inny termin 😉
wiesz jak przez kilka miesięcy okres się spóźniał a test wychodził negatywnie to już miałam dość, a potem wyszedł pozytywnie i jestem najszczęśliwsza na świecie. Tylko, żeby zdrowe było 🙂)

mi też testy negatywne wychodziły 😜 i jak już byłam w zaawansowanej ciąży to się śmiałam że zrobię test i może też będzie negatyw 😜 zdrowie jest najważniejsze 😉

• Mamusia
Agamu napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
mam pytanie, skoro jestem w 5 tyg i 6 dni to jest 5tc czy 6tc?wszedzie roznie pisza i sie zastanawiam nad tym...
Wg mojego gina to już 6 tydzień, skończyłaś 5 i teraz leci już 6 🙂

Ten brzuszkowy kalkulator dziwnie mi oblicza, wychodzi mi ze wczoraj w sobote zaczal sie 7tc. Ah juz nie wiemjak to obliczac:P